פיר נחושת טונגסטן

תמונת פיר חץ טונגסטן נחושת

פירי נחושת טונגסטן נחושת הם חלק חיוני של ציוד הנגינה של החצים שלך, אשר כנראה יצטרך להחליף לעתים קרובות יותר ממה שהיית רוצה.

פירי חצים עברו, כמו שאר החצים, שינויים רבים ככל שהתקדמה הטכנולוגיה. כעת הם עשויים מפולימרים אצטליים. הפלסטיק העמיד אך הגמיש הזה מוריד את שכיחות נשירת החצים, כמו גם מספק איזון בחץ המסייע לו להרגיש בנוח בידו של השחקן. כמו ברוב ציוד הספורט, אפשר להוציא הרבה כסף על פירי חצים מתקדמים, אבל רוב השחקנים פשוט צריכים משהו בטווח הבינוני שיבצע ביצועים טובים בלי שיהיה יקר מאין כמוהו. אתה יכול לבחור מבין מגוון רחב למדי של פירי חצים בעלי צליל טכני וערך טוב.

כידוע אין פיר הכי טוב להשתמש בו, אם אתה צופה על חץ נחושת טונגסטן וחדש למשחק, תבחין שלכל הדארטים יהיו בעלי העדפה משלהם באורך פיר ובסוג, ניילון מתכת, פלסטיק.

כשבוחרים חץ, עדיף לנסות אותו קודם. מכיוון שאין הרבה חנויות חצים ייעודיות בסביבה, לא תמיד ניתן לזרוק אותן לחנות על לוח אימונים. אבל אם אתם מכירים מישהו שמשחק שאל אם הם יאפשרו לכם לזרוק את החצים שלהם, בדרך זו יש סיכוי גבוה יותר שתמצאו משקל שמתאים לכם. בחירת פיר וטיסה ללכת עם החץ יכולה להיות קשה באותה מידה כמו בחירת חץ.

פירים קצרים נוטים להזיז את מרכז הכובד של החץ לכיוון הקצה הקדמי של הקנה. לזריקה טובה רוב זורקי החצים מחזיקים את החצים שלהם בנקודה זו, כך שאם אתה מחזיק את החצים שלך בקצה הקדמי של החבית, הפירים הקצרים עשויים להתאים ביותר לזריקה שלך. פיר ארוך יניע ביעילות את מרכז הכובד של החץ לכיוון הגב, כך שאם אתה זורק את החצים שלך אוחזים אותם בחלק האחורי של החץ, פיר ארוך החליפה שלך אתה טוב יותר מאשר פירים קצרים.

למרות שהאמינו שהחצים הטובים ביותר שנזרקו הושלכו בצורה קשתית חלקה אל הלוח ובעין בלתי מזוינת שנראה שזה המקרה, סיקור הטלוויזיה בהילוך איטי לאחרונה מראה כי חצים אכן מתנודדים במעופם. כלומר הם טובלים ליישר ולפעמים טובלים שוב לפני שהם לוחצים על הלוח. זה טבעי והזריקה של כולם שונה.

ניתן לייצר פירים מכמה חומרים שונים, אם אתה משתמש במוטות אלומיניום עדיף תמיד להוסיף מכונת כביסה גומי לקצה ההברגה כדי למנוע את פירוק הפיר בזמן השימוש. פירים מפלסטיק אינם מצריכים מכונת כביסה, אך אם אתה משחק על רצפה עם משטח קשיח היזהר, האם אתה צריך להיות מצער אם ניתור החוצה משטחים קשים עלולים לשבור פירים ומשאירים את הקצה הדפוק בחבית החץ. פיר ניילון נוטים פחות להישבר בדרך זו.